Володимир-Волинський отримає туристично-інформаційний центр

Володимир-Волинський отримає туристично-інформаційний центр

Укрінформ
У Володимирі-Волинському відкриють туристично-інформаційний центр, що опікуватиметься промоцією міста як дестинації для мандрівок Україною.

Відповідне рішення ухвалили депутати міської ради, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Володимир-Волинської міськради.  

"26 січня на засіданні сесії міської ради підтримано створення комунального підприємства "Туристично-інформаційний центр Володимир-Волинської міської ради". Депутати підтримали створення підприємства, яке надаватиме туристично-екскурсійні послуги, просуватиме імідж Володимир-Волинської міської територіальної громади. В інформаційному центрі кожен зможе отримати повну інформацію щодо визначних пам’яток, цікавих локацій міста", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що діяльність ТІЦ буде спрямована на інформування та консультування туристів, промоцію та рекламування принад міста, створення екскурсійних подорожей, туристичних пропозицій. Керівника центру оберуть за конкурсом.

Читайте також: Туристичні об’єкти міста на Волині покажуть у 3D-форматі

Дискусійним стало питання про назву центру, щодо якої попередньо в соціальних мережах проводилося опитування. Було запропоновано обрати назву "ТурПоінт", проте депутати не підтримали її присвоєння.

Під час сесії затвердили статут комунального підприємства "Туристично-інформаційний центр Володимир-Волинської міської ради" та його статутний капітал.

Фото: bug.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-