Кривий Ріг представив свій туристичний потенціал у європейському флешмобі

Кривий Ріг представив свій туристичний потенціал у європейському флешмобі

Відео
Укрінформ
Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині, єдиний серед українських міст бере участь у міжнародному танцювальному флешмобі на території об’єктів "Європейського маршруту індустріальної спадщини" (ERIH).

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі КП "Інститут розвитку міста Кривого Рогу", що є в розпорядженні агентства.

"Для участі Кривого Рогу в загальноєвропейському танцювальному флешмобі "Work it Out" та презентації туристичного потенціалу міста на міжнародній арені цьогоріч обрано Музей просто неба гірничого департаменту ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", – йдеться в повідомленні.

Загалом у міжнародному заході бере участь 37 майданчиків у 10 країнах Європи. Його мета – звернути увагу на збереження індустріальної спадщини. Проводиться флешмоб до дня індустріальної культури.

Голосування за відеороботи триває з 23 до 30 вересня 2020 року. Підтримати українське місто можна лайком за посиланням

Кривий Ріг – єдине місто України, що входить до Асоціації "Європейський маршрут індустріальної спадщини" (ERIH), і де провели флешмоб.

Зазвичай до цього дійства залучають дітей, але, зважаючи на карантинні обмеження, цьогоріч в Інституті розвитку міста Кривого Рогу вирішили організувати флешмоб за участю гідів та волонтерів.

Читайте також: Дніпропетровщина презентувала сайт із туристичними цікавинками

Як відомо, Асоціація "Європейський маршрут індустріальної спадщини" (ERIH) об'єднує європейських експертів, представників підприємств, музеїв, інститутів, які працюють у напрямку збереження та практичного використання індустріального надбання. ERIH – це європейська мережа туристичних маршрутів, найбільш повне зібрання даних про важливі, привабливі промислові об'єкти.

Кривий Ріг став повноправним членом Асоціації 2018 року. До ERIH увійшли 5 об'єктів міста: кар'єр АТ "Південний ГЗК", кар'єр ПрАТ "Інгулецький ГЗК", коксохімічне виробництво ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", музей просто неба гірничого департаменту ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", скансен гірничої техніки ПрАТ "Північний ГЗК".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-