У Вінниці за півтори години можна буде побувати в Кореї та Франції

У Вінниці за півтори години можна буде побувати в Кореї та Франції

Укрінформ
У Вінниці в неділю, 3 листопада, презентують нову екскурсію «За 80 хвилин навколо світу», учасники якої побувають у семи країнах світу.

Про це йдеться на сторінці заходу в Facebook

«Вінниця по праву вважається інтеркультурною. Як в одному місті вмістилися Корея та Париж? І яким чином вінничани лише за 2 хвилини можуть дістатися з Єрусалима до Ліверпуля? За півтори години прогулянки містом ви знатимете всі відповіді, а ще відвідаєте 7 країн світу, зустрінетеся з Папою Римським, британськими рок-зірками та справжньою австрійською гранд-дамою», - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в департаменті маркетингу міста та туризму Вінницької міськради, екскурсію підготували учасниці Майстерні міських екскурсій Школи вінницького гіда.

Читайте також: У Вінниці презентували туристичний проморолик міста

Стартує безкоштовна екскурсійна мандрівка о 14:00. Під час півторагодинної прогулянки центром міста розкажуть цікаві історії про появу назв мікрорайонів Вінниці.

Крім того, цього ж дня, 3 листопада, відбудеться безкоштовна екскурсія «Кредити, шуби та шлюб: про що писали вінницькі газети 100 років тому». Її учасники, обіцяють організатори, зможуть дізнатися чимало цікавого про життя міста початку ХХ століття за свідченнями тогочасної преси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-