Чортове болото й квести: Цумань розробляє туристичний маршрут

Чортове болото й квести: Цумань розробляє туристичний маршрут

Укрінформ
У Цуманській ОТГ розглядають можливості створення туристичного маршруту на території громади в межах проєкту "Використання польського досвіду для підтримки розвитку агротуристичних послуг у Волинській області".

Про це повідомляє пресслужба Департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА.

"Нещодавно делегація з Волині відвідала Польщу, де ознайомилася із організацією туристичних маршрутів та вивчала досвід надання агротуристичних послуг. Третього жовтня працівники Цуманської ОТГ зустрілися з консультантом проєкту ("Використання польського досвіду для підтримки розвитку агротуристичних послуг у Волинській області" – ред.) Ольгою Шарутою, щоб обговорити можливості створення туристичного маршруту на території громади", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Бурштинському водосховищі встановлять вежу для туристів-бьордвотчерів

Зазначається, що під час зустрічі учасники розглянули можливості залучення до таких маршрутів Чортового болота Цуманської пущі, музею лісу та музею партизанської слави, які розташовані на території громади. А також, продумали цікаві квести, майстер-класи та завдання для дітей, врахували елементи гастрономічного туризму та дегустацій.

Туристичний маршрут планують розробити у кількох варіантах для людей різних вікових категорій.

Фото: volyn.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-