Теруарне вино й устриці Скіфії: на Одещині влаштують смачний фестиваль

Теруарне вино й устриці Скіфії: на Одещині влаштують смачний фестиваль

Укрінформ
В Одеській області на території Центру етнографічного, сільського зеленого туризму та сімейного відпочинку "Фрумушика-Нова", в суботу, 12 жовтня, відбудеться винний фестиваль "WINE FEST Frumushika-Nova".

Про це повідомляється на сторінці агротуристичного кластера в Facebook

"WINE FEST Frumushika-Nova – це 3-й винний фестиваль в Фрумушиці-Нова, Тарутинського району, Одеської області, метою якого є популяризація вин від місцевих виноробів, підвищення винної культури і знайомство з особливостями національної кухні Української Бессарабії", - йдеться в публікації .

Основний акцент фестивалю зроблений на теруарному вині – це напій, у букеті якого чітко простежуються риси, властиві винам з цієї території. Тут представлять великі винні компанії і авторські виноробні Одеської області, а гості фестивалю зможуть продегустувати та оцінити вина.

Читайте також: На Октоберфесті випили пива на 200 тисяч літрів менше, ніж торік

Крім того, на відвідувачів фестивалю чекають дегустація м'ясних і традиційних закусок, приготованих за рецептами місцевої культури, продаж-виставка винограду та виноградної продукції, сувенірів від місцевих майстринь, картин із колекції "Фрумушика-Нова виноград і виноробство", конкурс "Танець на винограді", тематичні фотозони.

Також відвідувачів пригостять смаколиками від творців першої української устричної ферми - "Устриці Скіфії", - стравами національної кухні, приготованими на багатті.

Для охочих взяти участь у майстер-класах заплановані уроки з виготовлення ляльок-мотанок, текстильних іграшок, макраме та урок з малювання від професійних художників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-