Мандрівку Музеєм природи в Херсоні проведе аудіогід

Мандрівку Музеєм природи в Херсоні проведе аудіогід

Укрінформ
Подорожувати Музеєм природи Херсонського краєзнавчого музею можна в супроводі аудіогіда в мобільному додатку.

Про це повідомила начальник управління культури ОДА Світлана Думинська на сторінці в Facebook.  

"Унікальна подія України! Відкрито Музей природи Херсонського краєзнавчого музею з аудіогідом! (Театральна,5). Подорожувати музеєм можна у супроводі аудіогіду в мобільному додатку!", - написала Думинська. 

Вона розповіла, що у травні обласний краєзнавчий музей отримав грант від Українського культурного фонду на розробку модуля "Soft-музей" на базі мобільного додатку "Агов".

Для того, щоб безкоштовно прослухати екскурсію, необхідно завантажити на смартфон додаток "Агов", знайти музей та сканувати QR-код.

Читайте також: У Херсоні презентували національний путівник з інтегрованим аудіогідом

"Все просто! Та за цим "просто" стоїть колосальний труд і працівників музею, і спеціалістів "Агов". Наповнення додатку інформацією і переклад (мови: українська, англійська, російська). Інформація з історії музею і його засновника та розповідь про експозиції. Все дуже сучасно, швидко й мобільно. Унікальність проекту не просто в застосуванні нових сучасних технологій. Це перший аудіогід, який говорить екскурсії українською", - наголосила Думинська.

За її словами, на черзі Літературний відділ краєзнавчого музею (Театральна, 1) та головний корпус на Соборній, 9. 

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні вчора, 25 вересня, презентували перший національний путівник з інтегрованим аудіогідом.

Фото: @agoov1

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-