lifecell назвав найпопулярніші туристичні напрямки під час зимових свят

lifecell назвав найпопулярніші туристичні напрямки під час зимових свят

Укрінформ
Оператор мобільного зв'язку lifecell розповів про найпопулярніші серед його абонентів напрямки переміщень у новорічну ніч та у період новорічно-різдвяних свят.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби lifecell, що є в розпорядженні Укрінформу.

Дослідження здійснив підрозділ інтелектуального аналізу даних компанії у період з 24 грудня 2018 року до 8 січня 2019-го.

Загалом, найпопулярніші туристичні напрямки на зимові свята практично не змінилися, як порівняти з 2017 роком. Абоненти lifecell у зазначений період мандрували до Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Водночас кількість тих, хто подорожував до Львівської та Івано-Франківської областей збільшилася на третину, а до Закарпатської – удвічі, як порівняти з листопадом 2018-го. Водночас найбільше зростання кількості туристів, які подорожували в межах країни (порівнюючи з листопадом 2018 року), було зафіксовано в Луганській (+43,7%), Київській (+32,4%), Івано-Франківській (+28,9%), Харківській (+25,4%) та Запорізькій (+21%) областях.

Читайте також: Україна увійшла до топ-10 країн, звідки приїжджали до Грузії в 2018-му

Щодо подорожей в міжнародних напрямках, то у період новорічно-різдвяних свят абоненти lifecell перебували в 185 країнах світу. Найпопулярнішою країною стала Польща. А до топ-10 увійшли Росія, Німеччина, Єгипет, Чехія, Туреччина, Італія, Білорусь, Молдова й Угорщина. Найменше абонентів оператора перебувало на Соломонових островах, у Тонзі, Малаві та Бутані.

Однак, як виявило дослідження оператора, у 2018 році змінилися вподобання українців щодо каналів комунікації. У новорічну ніч частка голосових дзвінків знизилася майже на 6%, а кількість відправлених SMS-повідомлень - на 34%. Натомість, у новорічну ніч абоненти lifecell на 710% більше спілкувалися в соцмережах, а також на понад 129% - у месенджерах, як порівняти з аналогічним періодом минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-