Бар на Вінниччині стане яблучним

Бар на Вінниччині стане яблучним

Укрінформ
У місті Бар Вінницької області у п’ятницю стартує перший Міжнародний фестиваль-ярмарок Apple Bar.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в оргкомітеті фестивалю.

"Наш край -  це край садів, і насамперед – яблуневих. Поділля має свою культуру вирощування цих плодів і навіть етно-культурні традиції та спосіб життя навколо садівництва склався. Тому вирішили популяризувати наше місто як серед  туристів, так і для  потенційних партнерів та інвесторів,  запозичивши у сусідів-молдаван ідею проведення фестивалю яблук. Це для нас уперше, але, сподіваємося, старт буде вдалим", - зазначили організатори.

Читайте також: KazanFireFest-2017: яєчня з 1600 яєць та козачі рецепти за нанотехнологіями

Міжнародний фестиваль-ярмарок Apple Bar триватиме впродовж двох днів. У п’ятницю відбудеться науково-практичний семінар "Сучасні технології у садівництві". До участі в ньому запросили представників територіальних громад області та всієї країни, гостей та представників агробізнесу з України та зарубіжжя, постачальників сировини, виробників сільгосппродукції та засобів захисту рослин тощо.

А в суботу у межах фестивалю відбудеться виставка-ярмарок "Яблуневий дар",  на якій представлять сільгосппродукцію,  кулінарні шедеври та вироби народних майстрів краю. Для гостей заходу передбачені  різноманітні майстер-класи, фотозони та виступи фольклорних колективів району, караоке-шоу,  а також богатирські змагання і концерт Миколи Янченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-