У Чернігові гостей

У Чернігові гостей "Купальської ночі" розважатимуть силачі

Укрінформ
У святкових заходах із нагоди відзначення народного свята Івана Купала в Чернігові візьмуть участь відомі українські стронгмени.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

"Свято Івана Купала проходитиме в ніч із 6 на 7 липня й розпочнеться з фінальної частини вже IX Всеукраїнського спортивного фестивалю "Козацькі розваги-2017" за участю найсильніших спортсменів із різних міст України. Також глядачі стануть свідками шоу-програми від Федерації стронгменів України", - йдеться в повідомленні.

Розважальні заходи в межах святкової програми "Купальська ніч" у Центральному парку культури та відпочинку Чернігова розпочалися вже сьогодні. Від полудня там працювало "Містечко майстрів" та фуд-корт, а ближче до вечора стартували показові виступи фіналістів фестивалю "Козацькі розваги".

Читайте також: У Швеції відзначать свято Івана Купала

Завтра, 6 липня, програму доповнять шоу талантів та розваги для дітей. З 18-ї години стронгмени продовжать демонструвати свої силу й міць, а потім кращих нагородять.

Коли ж на парк спустяться сутінки, там розпочнуться виступи творчих колективів міста та обрядове дійство від чернігівського відділення Союзу українок під назвою "Ця чарівна купальська ніч". Тоді ж запалять велике купальське вогнище. Опівночі вогню додасть колектив Reiton, який покаже глядачам фаєр-шоу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-