Рівненщина кличе на етно-екофестиваль

Рівненщина кличе на етно-екофестиваль

Укрінформ
У селі Буща Здолбунівського району Рівненської області 6-7 липня вперше проводитиметься етно-екофестиваль «Буща папороть», на гостей якого чекають веломандрівка, сільський квест, катання на конях, водяні битви, фаєр-шоу, купальські обряди та майстер-класи.

Про це повідомляється на сторінці фестивалю в Facebook.

«В рамках свята для гостей проведуть пішу екскурсію екологічною стежкою «Від Волині до Поділля», а також мандрівку веломаршрутом «Велика пригода в Дермансько-Острозькому національному природному парку». Любителів спорту чекатиме відкритий турнір з футболу та волейболу. А ще гості зможуть пройти сільський вуличний квест та взяти участь у «Водяних битвах», - йдеться в повідомленні.

Також у програмі фестивалю купальські обрядові дії - плетіння віночків, пускання їх на воду, хороводи та запалення вогнища. Творчі аматорські колективи Рівненщини розважатимуть присутніх мистецькою програмою «Купальський вогнецвіт».

Упродовж двох фестивальних днів проводитимуться спортивно-історичні турніри, майстер-класи з характерництва (оздоровча практика) та «Травниця» з частуванням чаями. Також пригостять кулішем, юшкою та стравами місцевої кухні.

Територія фестивалю включатиме такі локації: мистецька галявина, галявина для малечі, дике поле, стовп-сюрприз від національного природного парку «Дермансько-Острозький», етнофотозона та зона барбекю. Для охочих заночувати діятиме наметове містечко «Готель під зорями», тимчасовий хостелу школі. Крім того, можна буде зупинитися у місцевих жителів за невелику платню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-