У Чернігові проведуть перший театральний фестиваль просто неба

У Чернігові проведуть перший театральний фестиваль просто неба

Укрінформ
У неділю, 28 травня, в рамках заходів з нагоди відкриття туристичного сезону в Чернігові відбудеться перший театральний фестиваль просто неба "Під маскою легенд".

Про це повідомила прес-служба Чернігівської міської ради

"У Чернігові в ці вихідні дні буде проведено загальноміські заходи в рамках фестивалів та інших культурних подій, присвячених відкриттю туристичного сезону в нашому місті. 28 травня вперше в Чернігові відбудеться театр просто неба - театральний фестиваль "Під маскою легенд", - зазначено в анонсі.

Як пояснила кореспондентові Укрінформу начальник відділу туризму та промоції міста управління культури і туризму Чернігівської міськради Альона Костирко, назва фестивалю відображає бренд обласного центру - "Чернігів - місто легенд". Водночас постановок, які розповідатимуть ці легенди, не очікується. У фесті братимуть участь дитячі та молодіжні театральні колективи, які ділитимуться з глядачами своєю творчістю.

У програмі зазначеного фестивалю - театралізований концерт, майстер-класи з акторської майстерності та сценічного бою, виступи театрів міста. Супроводом фесту будуть виставка-ярмарок майстрів та митців, робота фуд-зони, виступ естрадного оркестру "Меридіан", який гратиме в рамках культурологічного проекту "Літні музичні вечори".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-