Затримано «мінувальника» залізничного вокзалу столиці

Затримано «мінувальника» залізничного вокзалу столиці

Укрінформ
Транспортною міліцією Києва затримано заробітчанина з Івано-Франківщини, який 29 вересня по телефону дезінформував правоохоронців про замінування залізничного вокзалу у Києві

Транспортною міліцією Києва затримано заробітчанина з Івано-Франківщини, який 29 вересня по телефону дезінформував правоохоронців про замінування залізничного вокзалу у Києві.

Про це УКРІНФОРМу повідомили у Відділі зв'язків із засобами масової інформації /ВЗЗ/ прокуратури м.Києва.

"Транспортна міліція затримала мешканця Івано-Франківської області, який приїхав до столиці на заробітки, та 29 вересня по телефону повідомив про замінування залізничних вокзалів у Києві” - інформує прокуратура.

Відразу після затримання зловмисник зізнався у скоєнні злочину та написав явку з повинною. Стосовно нього порушено кримінальну справу. Вирішується питання щодо його арешту.

У ВЗЗ також поінформували, що перевіряється причетність чоловіка ще до п'яти неправдивих повідомлень про замінування залізничного вокзалу Київ-Пасажирський 18, 21, 22, 26, 27 вересня.

За даними правоохоронців, підозрюваний у 2011 році вже був засуджений за неправдиве замінування станції метро «Житомирська» у Києві та отримав умовне покарання.

"Вже зараз Кримінальним кодексом України за повторне вчинення такого злочину «горе-мінеру» загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років", - зазначили у ВЗЗ.

Раніше з посиланням на джерела у силових структурах повідомлялося, що телефонний дзвінок про мінування міг зробити злочинець, який убив трьох охоронців у ТРЦ "Караван" для того,щоб відтягнути частину міліції на цей виклик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-