Apple запустила свій перший спортивний додаток

Apple запустила свій перший спортивний додаток

Укрінформ
Компанія Apple запустила Apple Sports, безкоштовний додаток для iPhone, який показуватиме результати матчів у реальному часі, ключову статистику та коефіцієнти ставок у прямому ефірі.

Про це повідомляє CNN, передає Укрінформ.

На момент запуску користувачі матимуть доступ до реальних даних з NBA, NHL та MLS, а також інших ліг. Додаток також пропонує дані в режимі реального часу для чоловічого та жіночого баскетболу NCAA. Згодом будуть додані й інші ліги, включаючи NFL та MLB.

"Ми створили Apple Sports, щоб дати спортивним фанатам те, чого вони хочуть - додаток, який забезпечує неймовірно швидкий доступ до результатів і статистики", - сказав Едді К'ю, старший віцепрезидент Apple з питань сервісів.

Читайте також: Apple представила нову ШІ-модель для обробки світлин

Додаток також не міститиме реклами під час запуску.

Хоча Apple Sports може сповіщати користувачів про те, де транслюється гра, він не буде транслювати ігри безпосередньо в додатку, натомість направлятиме користувачів на правильний додаток для перегляду.

Як повідомляв Укрінформ, з березня Apple, відповідно до антимонопольних вимог ЄС, дозволить користувачам у ЄС завантажувати додатки зі сторонніх магазинів, а не лише з AppStore.

Фото: EPA/UPG

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-