Apple подвоїла строк служби батареї в останньому iPhone

Apple подвоїла строк служби батареї в останньому iPhone

Укрінформ
Компанія Apple заявила, що подвоїла обіцяний строк служби батареї в iPhone 15 без будь-яких програмних чи апаратних змін.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Engadget.

Раніше в онлайн-документах підтримки Apple було вказано, що батареї в iPhone зберігають 80% початкового повного заряду після 500 циклів. 

Проте після того, як компанія повторно протестувала довгострокову працездатність акумулятора своїх смартфонів 2023 року випуску — iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max — вона виявила, що вони можуть зберігати 80% ємності після принаймні 1000 циклів. 

Компанія підтвердила оновлення інформації в онлайн документах у вівторок.

В Apple зазначили, що тестування включало зарядку та розрядження акумуляторів 1000 разів за певних умов і проведення ряду тестів, що відображають їхнє звичайне використання.

Читайте також: Apple випустила мініоновлення операційної системи для iPhone

Що стосується того, як оцінка могла подвоїтися без будь-яких апаратних чи програмних змін, компанія пояснила це «постійним вдосконаленням компонентів акумулятора та управління живленням iOS».

Як повідомляв Укрінформ, Європейська комісія має намір оштрафувати компанію Apple на суму близько 500 мільйонів євро за ймовірні порушення антимонопольного законодавства ЄС.

Фото: Andrew Lanxon/CNET

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-