Mozilla Corp скорочує штат

Mozilla Corp скорочує штат

Укрінформ
Mozilla Corp, розробник одного з найпопулярніших у світі веббраузерів Firefox, скорочує близько 60 робочих місць після призначення нового генерального директора компанії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

У Mozilla заявили, що цей крок стосується близько 5% її персоналу і скорочення стосуються в основному відділу з розробки продукту.

«Ми скорочуємо інвестиції в деякі сфери продуктів, щоб зосередитися на сферах, які, на нашу думку, мають найбільші шанси на успіх. Ми маємо намір змінити пріоритет ресурсів на такі продукти, як Firefox Mobile, де є значні можливості для зростання та створення кращої моделі для галузі», - йдеться в заяві Mozilla.

Рішення компанії було оголошене через тиждень після того, як компанія призначила Лауру Чемберс своїм новим генеральним директором. Вона є колишньою керівницею Airbnb Inc. і eBay Inc..

Чемберс приєдналася до ради правління компанії Mozilla три роки тому.

Мітчелл Бейкер, вже колишній гендиректор Mozilla, пішов у відставку, щоб стати виконавчим головою компанії.

Востаннє Mozilla скоротила значну кількість робочих місць чотири роки тому в розпал пандемії коронавірусу COVID-19.

Окрім веббраузера Firefox, продукти Mozilla включають програмне забезпечення електронної пошти Thunderbird і програму Pocket для збереження статей.

Читайте також: Zoom скорочує ще майже 150 співробітників

Як повідомляв Укрінформ, американська компанія Snap, якій належить соціальна мережа Snapchat, заявила про скорочення ще 10% свого персоналу по всьому світу – це близько 500 співробітників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-