Apple цьогоріч презентує нові можливості на базі ШІ

Apple цьогоріч презентує нові можливості на базі ШІ

Укрінформ
Компанія Apple працює над новими можливостями на базі генеративного штучного інтелекту, які будуть презентовані пізніше цього року.

Про це повідомляє The Verge, передає Укрінформ.

"Дивлячись у майбутнє, ми продовжимо інвестувати в технології, які визначатимуть майбутнє. Зокрема у штучний інтелект, якому ми приділяємо дуже багато часу та зусиль, і радо поділимося деталями нашої роботи в цьому напрямку пізніше цього року", - заявив генеральний директор Apple Тім Кук.

Повідомити подробиці він відмовився.

Читайте також: Google інтегрує у Chrome три нові функції штучного інтелекту

Як зазначається, Apple рідко повідомляє про свої майбутні кроки, тож заяви Кука можуть свідчити про амбітні плани компанії інтегрувати ШІ у свої програмні платформи — iOS, iPadOS та macOS — цього року.

Нещодавно з'явилась інформація аналітиків, що iOS 18 може стати «найбільшим» оновленням в історії операційної системи. При цьому в ОС буде чимало функцій ШІ.

Функції програмного забезпечення з елементами ШІ, від розширеної обробки зображень і до вдосконалення текстів, були основною перевагою продажу смартфонів від компаній Google та Samsung в останні місяці.

Читайте також: Apple знову відклала презентацію свого автомобіля - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у грудні компанія Alphabet представила свою найдосконалішу модель штучного інтелекту (ШІ) Gemini AI, здатну обробляти відео-, аудіо- і текстові файли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-