Телеграм запускає оновлення для голосових та відеоповідомлень

Телеграм запускає оновлення для голосових та відеоповідомлень

Укрінформ
Месенджер Телеграм цього місяця впроваджує низку оновлень, зокрема можливість надсилати відео- та аудіоповідомлення з одноразовим переглядом та функцію призупинення запису під час надсилання відео- чи аудіоповідомлення.

Про це повідомляє Tech Crunch, передає Укрінформ.

У вересні 2023 року в додатку з'явилася функція одноразового перегляду фотографій і відео в чаті між двома користувачами. Зараз компанія поширює цю функцію на голосові та відеоповідомлення. Користувачі зможуть натиснути на іконку мікрофона, щоб почати запис, а потім потягнути вгору і натиснути на іконку "переглянути один раз", щоб дозволити одержувачу прослухати голосове повідомлення або переглянути відеоповідомлення лише один раз.

Крім того, Телеграм впроваджує можливість призупиняти і відновлювати запис голосових і відеоповідомлень.

Читайте також: Данілов вважає Telegram небезпечним і вразливим

Компанія також додає можливість бачити, що одержувач читає в Телеграмі ваше повідомлення. За бажанням цю функцію можна вимкнути в налаштуваннях.

Компанія також впроваджує деякі нові функції для платної преміум-версії. Тепер користувачі можуть приховувати свій час читання повідомлення, проте бачитимуть час читання інших користувачів, якщо ті зробили його публічним.

Крім того, преміум-користувачі можуть обирати, хто зможе надсилати їм повідомлення – або зробити це доступним для будь-кого, або тільки для своїх контактів та інших преміум-користувачів.

Читайте також: В Instagram тепер можна планувати день і час публікації, але не всім

Минулого місяця Телеграм запустив нові функції для кращого пошуку та налаштування каналів. Також компанія представила покращені дзвінки з наскрізним захистом шифрування, які витрачають менше заряду акумулятора телефону. Компанія також оновила платформу ботів, щоб дозволити ботам реагувати на повідомлення, керувати реакціями, цитатами та посиланнями, а також надсилати відповіді в інші чати або теми.

Як повідомляв Укрінформ, Tелеграм додав нові функції для користувачів. Зокрема, тепер платформа пропонуватиме схожі канали та показуватиме статистику історій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-