Смартфони на базі Android зможуть транслювати TikTok на телевізори

Смартфони на базі Android зможуть транслювати TikTok на телевізори

Укрінформ
Компанія Google, яка співпрацює з відеоплатформою TikTok, повідомила, що незабаром користувачі Android зможуть транслювати ролики з додатку TikTok на телевізори, оснащені системою Chromecast від Google.

Про це повідомляє Bloomberg, передає Укрінформ.

Ця функція схожа на сервіс AirPlay від Apple Inc., який дозволяє обмінюватися відео з iPhone на телевізійну приставку Apple TV.

Також з’явиться опція, яка дозволить користувачам запустити подкаст на телефоні Android, а потім перенести його на підключений до нього планшет Pixel Tablet вдома. Ця функція з'явиться цього року для YouTube Music та Spotify. Також з'явилася функція, яка прискорює сполучення навушників і колонок з пристроями Google TV.

Google спрощує обмін даними між пристроями. Зокрема нова функція Quick Share, розроблена спільно з Samsung Electronics Co., дозволяє обмінюватися зображеннями та іншими файлами.

І компанія розширює свої позиції в автомобілях. Її програмне забезпечення Android Auto дозволить автомобілям Mach-E та F-150 Lightning компанії Ford Motor Co. обмінюватися інформацією про заряд акумулятора з Google Maps. Таким чином система зможе пропонувати зупинки для зарядки.

Читайте також: У Facebook та Instagram обмежать контент для підлітків

Це ще одна сфера, де Google змагається з Apple. Кілька тижнів тому виробник iPhone оголосив, що першими новими автомобілями, які підтримають його оновлений інтерфейс CarPlay, стануть Porsche і Aston Martin.

Як повідомляв Укрінформ, Google впровадила нову експериментальну функцію Playables для передплатників YouTube Premium, яка дозволяє грати в ігри безпосередньо на платформі YouTube.

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-