Volkswagen інтегрує ChatGPT у свої автомобілі

Volkswagen інтегрує ChatGPT у свої автомобілі

Укрінформ
Німецький автовиробник Volkswagen оголосив про плани додати підтримку популярного чат-бота ChatGPT на основі штучного інтелекту в свої автомобілі, оснащені голосовим помічником IDA.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє GSM Arena.

Інтеграція, яка запланована на другий квартал цього року, починаючи з Європи, спочатку буде доступна в лінійці електромобілів Volkswagen, включаючи ID.7, ID.4, ID.5, ID.3, а також їхні нові моделі Tiguan, Passat, Golf.

Читайте також: Microsoft тимчасово забороняла своїм працівникам використовувати ChatGPT

Водіям у Сполучених Штатах доведеться почекати, оскільки Volkswagen заявив, що ця функція все ще розглядається та проходить внутрішні схвалення для цього ринку. Зазначається, що ChatGPT, розроблений компанією OpenAI, останнім часом привернув значну увагу світу, а Volkswagen став найбільшим автовиробником, який готовий впровадити цю технологію.

Водночас інший німецький автовиробник Mercedes-Benz вже інтегрував розмовного ШІ-бота у свою інформаційно-розважальну систему MBUX ще в червні.

Читайте також: ChatGPT і Оппенгеймер: Вікіпедія опублікувала список найпопулярніших у 2023 році сторінок

Як повідомляв Укрінформ, газета The New York Times подала до суду на OpenAI Inc. та Microsoft Corp. за незаконне використання контенту видання для розвитку сервісів штучного інтелекту (ШІ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-