Європейський інститут інновацій та технологій відкриває в Україні хаб

Європейський інститут інновацій та технологій відкриває в Україні хаб

Укрінформ
Європейський інститут інновацій і технологій (EIT) відкриває в Києві хаб, який допомагатиме українським науковцям та інноваторам виходити на європейський ринок.

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Європейський інститут інновацій та технологій відкриває хаб у Києві. Українські новатори, бізнес та науковці отримають доступ до найбільшої інноваційної екосистеми Європи», - йдеться в повідомленні.

Очікується, що відкриття хабу допоможе інноваційним рішенням виходити на ринок, розв’язувати виклики та проблеми. Зокрема, у сфері цифрової трансформації, охорони здоров’я, енергетичної безпеки, урбаністики тощо.

За інформацією Мінцифри, проєкти, що долучилися до хабу, отримають доступ до фінансових та нефінансових можливостей EIT, зможуть розвивати партнерство з європейськими бізнесами та стейкхолдерами екосистеми інновацій.

Крім того, вони матимуть можливість пройти навчання, отримати менторство та взяти участь в інкубаційних й акселераційних програмах.

Читайте також: Американські оборонні компанії отримають супровід під час виходу на український ринок - Камишін

ЕІТ уже запустив в Україні понад 50 програм розвитку освіти й підприємництва та направив більш ніж 4 млн євро підтримки.

Як повідомлялося, у Києві, Харкові та Львові за підтримки уряду Німеччини відкриються центри передових досліджень.

Фото: Європейський інститут інновацій

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-