Volkswagen, Porsche, Audi перейдуть на стандарт зарядки Tesla

Volkswagen, Porsche, Audi перейдуть на стандарт зарядки Tesla

Укрінформ
Volkswagen Group став останнім автовиробником, який оголосив, що прийме так званий Північноамериканський стандарт зарядки Tesla (NACS).

Про це повідомляє Tech crunch, передає Укрінформ.

У вівторок німецький гігант заявив, що майбутні автомобілі, які він випускає - включаючи Audi, Porsche і Scout Motors - отримають вбудований порт для зарядки NACS, починаючи з 2025 року.

Також власна мережа зарядних станцій Volkswagen Group - Electrify America нещодавно оголосила про плани прийняти стандарт NACS.

Volkswagen Group стала одним з останніх великих автовиробників, які перейдуть на те, що зараз де-факто є стандартом для електромобілів в США.

Tesla відкрила доступ до цього стандарту минулого року.

Компанія Ford перейшла на стандарти NACS у травні 2023 року, оголосивши, що власники їхніх електромобілів незабаром отримають доступ до зарядних пристроїв Tesla, спочатку через адаптер. Ford додав, що його наступне покоління електромобілів буде інтегровано з зарядним портом Tesla під назвою Північноамериканський стандарт зарядки (NACS), починаючи з 2025 року. Відтоді великі автовиробники, такі як GM, Rivian, Honda, Mercedes, Hyundai, Kia, Toyota і нещодавно Subaru, також оголосили про використання стандарту зарядки Tesla.

Читайте також: Volvo залучить понад 1 000 роботів до виробництва електрокарів нового покоління

Як повідомляв Укрінформ, компанія Tesla розробила нову технологію, що дозволить скоротити час підзарядки електрокарів до 15 хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-