Meta «відв’язала» реєстрацію європейських користувачів в Threads від Instagram

Meta «відв’язала» реєстрацію європейських користувачів в Threads від Instagram

Укрінформ
Компанія Meta Platforms заявила, що відтепер європейські користувачі матимуть можливість зареєструватися в Threads без прив'язки до свого акаунту в Instagram.

Про це повідомляє Bloomberg, передає Укрінформ.

Зазначається, що прив'язка до Instagram була ключовим пунктом суперечок в ЄС, де нові правила щодо цифрових платформ забороняють великим технологічним компаніям обмінюватися даними між різними сервісами. Новий тип облікового запису матиме деякі обмежені функції.

«Люди, які використовують Threads без реєстрації, можуть переглядати контент у Threads, шукати акаунти, ділитися контентом через копіювання посилань або спільний доступ до платформи, а також повідомляти про контент у Threads, але не можуть створювати пости або взаємодіяти з контентом», - зазначили в Meta.

Читайте також: Meta припиняє перехресний обмін повідомленнями між Instagram та Facebook

ЄС ухвалює дедалі суворіші правила щодо збору та використання даних користувачів, що змушує великі технологічні компанії, такі як Meta, переглянути свою діяльність в Європі.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у Threads, конкурента соцмережі Х (колишній Твіттер), з'явилася нова функція. Тепер користувачі Threads можуть видаляти свої облікові записи в додатку, не видаляючи також свій Instagram.

Фото: NurPhoto via Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-