Apple планує виготовляти кожен четвертий iPhone в Індії - Forbes

Apple планує виготовляти кожен четвертий iPhone в Індії - Forbes

Укрінформ
Американська компанія Apple хоче розширити виробництво iPhone в Індії протягом наступних двох-трьох років, щоб щорічно там виготовляти майже чверть усіх iPhone.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Forbes.

Такий крок підкреслює зростаючі амбіції Apple в Індії, у той час, як компанія намагається зменшити свою залежність від Китаю.

За даними ЗМІ, план Apple полягає в тому, щоб розширити виробництво в Індії до більш ніж 50 мільйонів пристроїв протягом наступних декількох років, а потім збільшити виробництво на десятки мільйонів iPhone.

Зазначається, що встановлення більш амбітних виробничих цілей в Apple також стимулюються провідними постачальниками компанії, у тому числі тайванською компанією Foxconn, яка хоче відкрити новий завод у штаті Карнатака (Індія) у квітні, звідки вона планує згодом виробляти 20 мільйонів смартфонів на рік — переважно iPhone.

Читайте також: Microsoft представила додаток для підключення iPhone до Windows 365

Агентство Bloomberg окремо повідомило, що індійський конгломерат Tata хоче побудувати найбільший в країні завод зі збору iPhone у південному штаті Тамілнад. Tata вже володіє заводом з виробництва iPhone у штаті Карнатака, який вона придбала у Wistron на початку цього року, і співпрацює з Apple, щоб відкрити 100 роздрібних магазинів для своєї продукції по всій країні.

Як повідомляв Укрінформ, продажі Apple продовжують падати попри високий попит на iPhone і послуги, зокрема Apple TV+.

Фото: FUTURE PUBLISHING VIA GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-