Tesla планує інтегрувати помічника зі штучним інтелектом у свої авто

Tesla планує інтегрувати помічника зі штучним інтелектом у свої авто

Укрінформ
Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив, що компанія планує інтегрувати нещодавно запущений помічник на основі штучного інтелекту Grok у свої електромобілі.

Про це повідомляє Electrek, передає Укрінформ.

Grok — це штучний інтелект, розроблений новим стартапом xAI Маска, який може дати відповіді на питання користувача. Після виходу з ранньої бета-версії він стане доступним лише для користувачів X Premium+.

Очікується, що Tesla планує використовувати дані, які надходять з xAI.

Цей крок є частиною ширшої концепції Маска щодо покращення користувацького досвіду в автомобілях Tesla та подальшого використання можливостей штучного інтелекту.

Тестувальник ранньої бета-версії Браян Реммеле повідомив, що «зменшена квантована» версія Grok працюватиме в автомобілях Tesla, використовуючи локальні обчислювальні потужності.

Як пише видання, Tesla все більше робить акцент на голосових командах всередині своїх автомобілів, тому компанія хотіла б мати помічника з ШІ всередині автівки.

Читайте також: Tesla відкличе майже 55 тисяч автомобілів Model X

Маск висловлювався раніше за те, щоб автомобілі Tesla могли передбачати потреби власника і виконувати потрібні завдання.

Офіційних термінів інтеграції ШІ в автомобілі Tesla поки немає.

Як повідомляв Укрінформ, компанія американського мільярдера Ілона Маска xAI представила чат-бот Grok на основі штучного інтелекту (ШІ), після виходу з ранньої бета-версії він стане доступним лише для користувачів X Premium+.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-