Соцмережа X офіційно запускає аудіо- та відеодзвінки

Соцмережа X офіційно запускає аудіо- та відеодзвінки

Укрінформ
У соціальній мережі X з’явилася функція аудіо- та відеодзвінків. Однак наразі послуга доступна лише для деяких користувачів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Verge.

Зазначається, що деякі користувачі платформи вже отримали повідомлення про появу в мережі функції дзвінків.

Окрім того, у налаштуваннях додатку з'явився перемикач, який дає змогу дозволити аудіо- та відеодзвінки та обрати, з ким користувач хоче їх використовувати. Зателефонувати можна через особисте повідомлення, використовуючи значок телефону у верхньому правому куті екрану.

Дзвінки доступні від людей з адресної книги користувача, користувачів, за якими він стежить, та верифікованих передплатників Premium.

Однак наразі невідомо, наскільки широко послугу аудіо- та відеодзвінків впроваджено і чи доступна вона для всіх користувачів, включно з тими, хто не має Premium-підписки.

Читайте також: Соцмережа X найближчим часом запустить преміум-підписку

Нещодавно Ілон Маск заявив, що ця функція буде доступна на iOS, Android, Mac та ПК без "номера телефона".

Як повідомляв Укрінформ, соцмережа Х почала стягувати плату за використання основних функцій платформи з нових користувачів у Новій Зеландії та на Філіппінах та планує застосувати нововведення для користувачів у всьому світі.

Відтепер нові користувачі, які відмовилися від підписки, зможуть лише читати дописи, переглядати відео та стежити за іншими користувачами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-