У «Дії» тестують послуги з перереєстрації автомобіля

У «Дії» тестують послуги з перереєстрації автомобіля

Укрінформ
У застосунку «Дія» 16 жовтня розпочалося бета-тестування послуги з перереєстрації автотранспорту – автомобілів, мотоциклів та мопедів.

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Вже скоро в «Дії» запустимо революційну послугу з перереєстрації авто, щоб українці купували та продавали машини всього в кілька кліків. Сьогодні стартує бета-тестування. Долучайтеся, щоб першими перевірити, як працює сервіс», - йдеться в повідомленні.

За словами Федорова, послуга з перереєстрації буде доступна для власників легкових авто, мотоциклів чи мопедів. Щоб нею скористатися, продавцю потрібно буде оформити договір у «Дії» та поділитися QR-кодом або посиланням, а покупцю — ознайомитися з документом, вибрати номерні знаки й техпаспорт.

Читайте також: У «Дії» можна буде сплатити штраф за адміністративне правопорушення

Також міністр нагадав, що через «Дію» можна буде замовити доставку документів, номерних знаків та техпаспорту на відділення «Укрпошти».

Як повідомлялося, в Україні запроваджується послуга доставки нового посвідчення водія через застосунок «Дія». Послуга доступна для водіїв-новачків, у яких закінчився дворічний термін дії першого посвідчення. Також сервісом можуть скористатися автовласники, які загубили, пошкодили документ або хочуть змінити персональні дані чи отримати пластикове посвідчення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-