Hyundai надасть майже 350 електрокарів для делегацій на саміті АСЕАН

Hyundai надасть майже 350 електрокарів для делегацій на саміті АСЕАН

Фото
Укрінформ
Південнокримська компанія Hyundai Motor заявила, що поставить 346 електрокарів IONIQ 5 та IONIQ 6 для делегацій на саміті Асоціації держав Південно-Східної Азії (АСЕАН), який пройде наступного тижня в Індонезії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Korea Times.

«Ми раді підтримати успішне проведення саміту АСЕАН і продовжити нашу співпрацю з приймаючою країною, урядом Індонезії. IONIQ 5 і IONIQ 6 відкриють еру електрифікації в індонезійській автомобільній промисловості та забезпечать індонезійців екологічними мобільними рішеннями», — сказав представник Hyundai Motor.

Для заходу Hyundai надасть 272 автомобілі IONIQ 5 і 74 автомобілі IONIQ 6, які є офіційними автомобілями для перших леді лідерів делегацій.

Зазначається, що 43-й саміт АСЕАН, який відбудеться з 5 по 7 вересня в індонезійській м.Джакарті за участю лідерів десяти основних країн Південно-Східної Азії, зосередиться на темі «Важливість АСЕАН: центр зростання». На саміті обговорять такі теми, як екологічна інфраструктура, цифрова трансформація, креативна економіка та фінанси.

Читайте також: Hyundai, Kia, Mercedes-Benz і Porsche відкликають у Кореї понад 210 тисяч авто

Раніше Hyundai на 42-му саміті АСЕАН, що відбувся в Лабуан-Баджо, Індонезія, у травні, надав 117 автомобілів IONIQ 5 для VIP-персон і перших леді лідерів делегацій.

Як повідомляв Укрінформ, південнокорейська компанія Hyundai презентувала у четвер, 13 липня, спортивний електрокар 2024 Hyundai Ioniq 5 N.

Фото: Hyundai Motor 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-