YouTube пропонує навчальні курси для творців, що порушують правила платформи

YouTube пропонує навчальні курси для творців, що порушують правила платформи

Укрінформ
Популярний відеохостинг YouTube пропонує навчальні курси для творців, що порушують правила платформи.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у блозі YouTube.

«Відсьогодні творці, які отримають попередження після порушення правил спільноти, матимуть можливість пройти навчальний курс. Такий курс дасть творцям зрозуміти, як вони можуть у майбутньому уникнути завантаження вмісту, який порушує нашу політику», - заявили у компанії.

Зазначається, що понад 80% творців у YouTube, які отримують попередження від платформи, більше ніколи не порушують її правила.

Engadget зауважує, що якщо творці пройдуть цей курс і не порушуватимуть ту саму політику протягом 90 днів, YouTube видалить попередження з їхнього облікового запису.

Проте, якщо вони порушать правила платформи, за які отримали попередження вдруге протягом цього приблизно тримісячного вікна, YouTube видалить завантажене відео та поставить автору «страйк».

Читайте також: Meta запустила вебверсію Theards

Творцю, який закінчить навчальний курс і якому видалять попередження за порушення правил першого разу після 90 днів, але потім знову порушить цю політику платформи, YouTube видалить відео та дасть йому ще одне попередження.

Ці творці зможуть пройти інший навчальний курс, щоб нове попередження було видалене з їхнього облікового запису.

Як повідомляв Укрінформ, популярний відеохостинг YouTube посилює боротьбу з дезінформацією про лікування раку, яка поширюється на платформі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-