Samsung представив нові гнучкі смартфони, планшети та смартгодинники

Samsung представив нові гнучкі смартфони, планшети та смартгодинники

Фото
Укрінформ
Південнокорейська компанія Samsung Electronics у середу, 26 липня, презентувала низку нових гаджетів - нові гнучкі смартфони, планшети та смартгодинники.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізах компанії.

«Samsung Electronics намагається відкрити більше можливостей для людей і планети, і важливою для цієї подорожі є створення орієнтованого на людину мобільного досвіду з більшою кількістю перероблених матеріалів без компромісів. Нові Galaxy Z Flip5 і Z Fold5 являють собою ще один крок у цьому прагненні до розробки технологій, які долають бар’єри, одночасно прагнучи мінімізувати вплив на навколишнє середовище», - заявили у компанії.

Зазначається, що Samsung не тільки додала більше типів перероблених матеріалів у нові гнучкі смартфони, які використовуються в кожному пристрої, але й більш ніж подвоїла кількість компонентів пристроїв, які містять мінімум 10% переробленого пластику або скла, або в середньому 22% переробленого скла.

Також компанія представила серію нових планшетів.

«Samsung Electronics анонсує нову серію Galaxy Tab S9, портфоліо продуктів преміумкласу, яке переосмислює ландшафт планшетів і встановлює нові стандарти захоплюючого перегляду та творчої свободи у всіх трьох моделях, Galaxy Tab S9, S9+ та S9 Ultra», - заявили у компанії.

Крім цього, південнокорейська компанія презентувала пару нових розумних годинників.

«Samsung Electronics сьогодні анонсувала нові Galaxy Watch6 і Galaxy Watch6 Classic, розроблені, щоб допомогти користувачам будувати здорові звички щодня та протягом ночі. Серія Galaxy Watch6 містить пропозиції для здоров’я з тоншою рамкою, більший і яскравіший дисплей і більш інтерактивний користувальницький інтерфейс. Обидві моделі також надають користувачам доступ до більшого вибору універсальних циферблатів, а також до нових варіантів ремінців, які дають їм змогу досягати своїх цілей», - зазначили у компанії.

Читайте також: Google презентувала три нових пристрої Pixel

Як повідомляв Укрінформ, південнокорейська компанія Samsung Electronics презентувала лінійку смартекранів Smart Monitors M80C, M70C та M50C.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-