Google запускає новий безоплатний курс про розділ штучного інтелекту Machine learning

Google запускає новий безоплатний курс про розділ штучного інтелекту Machine learning

Укрінформ
Американська транснаціональна корпорація Google запускає новий безоплатний курс про розділ штучного інтелекту Machine learning.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Міністерство цифрової трансформації.

«Новий безоплатний курс про Machine Learning Bootcamp від Google – це частина глобальної ініціативи для підтримки українських розробників. Мета – допомогти девелоперам здобути теоретичні та практичні знання з машинного навчання для полегшення пошуку роботи. Машинне навчання (machine learning) – це розділ штучного інтелекту, який навчає комп’ютер самостійно виконувати різні завдання», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що курс триватиме 2 місяці – з 6 липня до 6 вересня 2023 року. Програма спрямована на спеціалістів, які цікавляться ML, знають Python та володіють англійською мовою на середньому рівні чи вище. Більшість навчальних модулів – англійською мовою, проте деякі доступні й українською.

Під час курсу учасники вивчатимуть TensorFlow – один з найпопулярніших фреймворків глибинного навчання (deep learning) з відкритим кодом.

Читайте також: Google представив дві нові функції зі штучним інтелектом

Після реєстрації (доступна до 3 липня) учасники отримають доступ до платформи з необхідною інформацією про лекції, воркшопи та консультації. Кількість місць обмежена – 2 000 осіб.

Як повідомлялось, на початку травня Google за підтримки Міністерства цифрової трансформації запустив безоплатний курс «Основи AI», щоб допомогти українцям розвинути практичні навички використання штучного інтелекту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-