Маск планує продовжити звільнення у Twitter – ЗМІ

Маск планує продовжити звільнення у Twitter – ЗМІ

Укрінформ
Власник соцмережі Twitter Ілон Маск планує провести у понеділок нову хвилю звільнень у компанії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg із посиланням на обізнані джерела.

Зазначається, що ймовірно, скорочення торкнуться працівників, які займаються продажами та партнерськими відносинами. Минулого тижня у компанії пройшли масові звільнення інженерів.

Як пише агентство, Маск запропонував співробітникам Twitter ультиматум: або залишитися в компанії на умовах значних перепрацювань, або піти з вихідною допомогою.

За словами джерел, зі своїх посад вирішили піти більше технічних працівників, ніж очікувалося, порівняно із ситуацією зі звільненням співробітників, що займаються продажем, партнерськими відносинами та ін.

Читайте також: Jaguar Land Rover зацікавився звільненими працівниками Twitter і Facebook

У п'ятницю Маск попросив керівників відділів продажу та партнерських відносин провести скорочення. Обидва відмовилися займатися цим, за що їх звільнили, йдеться у повідомленні.

Агентство зазначає, що Twitter, який більше не має відділу комунікацій, не відповів на запит про коментар з даного приводу.

Читайте також: Трамп заявив, що не повернеться до Twitter

Як повідомляв Укрінформ, у середу Маск дав співробітникам трохи менш як 36 годин, аби вони визначилися щодо подальшого перебування в компанії. За його словами, ті, хто звільнився, отримають тримісячну вихідну допомогу.

У четвер працівники Twitter почали масово звільнятися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-