Працівники Twitter масово залишають компанію - ЗМІ

Працівники Twitter масово залишають компанію - ЗМІ

Укрінформ
У четвер працівники Twitter почали масово звільнятися, адже цей день Ілон Маск визначив як крайній термін - кожен мусить вирішити, чи залишиться в компанії для створення Twitter 2.0, чи розпрощається з нею.

Як передає Укрінформ із посиланням на The New York Times, за кілька годин до закінчення крайнього терміну компанія перебувала в цілковитому безладі.

До 17:00 сотні співробітників Twitter, схоже, вирішили звільнитися, зазначає видання. На підтвердження цього рішення вони розміщали відповідні емодзі в соцмережах.

Аби зупинити процес масового звільнення, власник Twitter Маск та його радники провели зустрічі з деякими працівниками, яких вважають «критично важливими».

Читайте також: Маск без попередження звільнив тисячі аутсорсингових працівників Twitter - ЗМІ

На цьому тлі компанія оголосила, що закриє офісні будівлі та закриє доступ працівникам до понеділка.

У середу Маск дав співробітникам трохи менш як 36 годин, аби вони визначилися щодо подальшого перебування в компанії. За його словами, ті, хто звільнився, отримають тримісячну вихідну допомогу.

Читайте також: Маск скасував віддалений режим роботи у Twitter

Таке раптове звільнення великої кількості працівників поставило питання про те, як працюватиме Twitter далі, зауважує видання.

Як повідомлялося, новий власник Twitter Ілон Маск заявив, що розраховує скоротити свій час у компанії та знайти нового СЕО.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-