До «Дія.City» вже долучилися понад 150 технологічних компаній

До «Дія.City» вже долучилися понад 150 технологічних компаній

Укрінформ
До податкової та правової системи для технологічного бізнесу "Дія.City" вже приєдналися понад 150 українських та іноземних ІТ-компаній. 

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров написав у Телеграмі.

"Дія.City продовжує приймати резидентів. Сьогодні це вже більше 150 міжнародних та українських компаній", - йдеться в повідомленні.

За словами Федорова, за останні два тижні статус резидентів отримали: Luxoft — глобальна компанія, яка створює високотехнологічні рішення для бізнесу; PandaDoc — стартап-єдинорог, що створює продукт для автоматизації документообігу та відслідковування торгової документації; MEGOGO — міжнародний медіасервіс для перегляду телебачення, кіно, спортивних трансляцій, прослуховування аудіо; Axdraft — SaaS-платформа для автоматизації юридичних документів, яка охоплює весь життєвий цикл контракту; ISSP — міжнародна спеціалізована компанія з кібербезпеки, що з 2008 року надає повний спектр послуг із захисту інформації та інформаційних систем; Netcracker — ключовий гравець на світовому ринку OSS/BSS, цифровізації, віртуалізації та керованих послуг для постачальників телекомунікацій; Snap Inc. — міжнародна компанія-розробник, що створила Snapchat та інші популярні сервіси. У 2019 році компанія придбала український стартап AI Factory з офісами в Україні за $166 млн.

Як повідомлялося, з 8 лютого в Україні працює спеціальний правовий режим "Дія.City", розроблений для розвитку IT-галузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-