Samsung хоче використовувати рибальські сітки для виробництва смартфонів

Samsung хоче використовувати рибальські сітки для виробництва смартфонів

Укрінформ
Південнокорейська компанія Samsung має намір використовувати непотрібні рибальські сітки для виробництва своїх смартфонів серії Galaxy.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yonhap.

У компанії заявили, що використання нового матеріалу, зокрема, означатиме ще один крок на шляху, який спрямований на мінімізацію впливу Samsung на навколишнє середовище.

У смартфонах серії Galaxy S22 вперше буде використаний подібний матеріал.

За даними Samsung, 640 000 тонн рибальських сіток викидають щороку, що своєю чергою ставить під загрозу морське життя й потрапляє в їжу та воду, яку вживають люди.

Читайте також: Тонший та легший: Samsung представив новий 5G-смартфон

Зазначається, що у серпні минулого року компанія вже оголосила своє бачення проєкту сталого бізнесу під назвою «Galaxy for the Planet» і зобов’язалася вжити відчутних кліматичних заходів у своєму бізнесі.

Цілі проєкту включають використання перероблених матеріалів у всіх нових мобільних продуктах, вилучення будь-якого пластику з мобільної упаковки та мінімізацію відходів, що утворюються на робочих місцях до 2025 року.

Як повідомляв Укрінформ, південнокорейська компанія Samsung 4 січня представила новий смартфон Samsung Galaxy S21 FE 5G.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-