В Японії штучний інтелект передбачатиме кількість клієнтів для бізнесу

В Японії штучний інтелект передбачатиме кількість клієнтів для бізнесу

Укрінформ
Оператор мобільного зв'язку SoftBank та Метеорологічна асоціація Японії почали пропонувати послугу прогнозування кількості клієнтів за допомогою штучного інтелекту (ШІ). 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NHK.

Ця система, яка дає прогнози, користуючись даними смартфонів та метеорологічними відомостями, допомагає в оптимізації бізнесу.

Фірми використовують ці функції позиціонування з десятків мільйонів смартфонів. Крім того, ця послуга враховує такі показники, як температура повітря та сила вітру поблизу магазинів.

Читайте також: В Японії робот зі штучним інтелектом зможе затримувати порушників

ШІ аналізує ці дані, співставляючи з результатами продажів у минулому, щоб передбачити потік клієнтів на період до двох тижнів.

За словами компаній, під час випробувань, проведених в аптеках, ця система продемонструвала 93% точності.

Співробітник SoftBank сказав, що компанія хоче допомогти покращити ефективність бізнесу за рахунок того, що замовлення продукції ґрунтуються на попиті, а графік роботи персоналу – на кількості клієнтів.

Читайте також: В Японії мобільний додаток «тренуватиме» сноубордистів

Як повідомляв Укрінформ, група дослідників з Університету Лідса (Велика Британія) навчила систему на основі штучного інтелекту виявляти пацієнтів з високим ризиком серцевого нападу на основі аналізу знімків їхніх очей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-