Honor представила новий смартфон і бюджетний планшет

Honor представила новий смартфон і бюджетний планшет

Фото
Укрінформ
Китайська компанія Honor представила новий смартфон Honor V40 Lite та планшет Honor Tab 7.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє GSM Arena.

У смартфоні Honor V40 Lite встановлений 16,7-сантиметровий OLED-дисплей із роздільною здатністю FHD+ та частотою обновлення в 90Гц.

Фронтальна камера має 32Мп, а основний об’єктив, який знаходиться на зворотній стороні пристрою, 64 Мп. Також гаджет має процесор MediaTek Dimensity 800U та батарею з потужністю в 3 800 мегаампер за годину.

Операційна пам'ять смартфону, що працює на Android 10, дорівнює 8Гб, а внутрішня - на вибір клієнта - між 128 та 256Гб.

Honor V40 Lite доступний у трьох кольорах (білий, світло блакитний й чорний). Вартість базової моделі становить 460 доларів. Перші продажі розпочнуться у Китаї вже 26 березня.

Бюджетний 25,7-сантиметровий планшет також має резолюцію FHD+. При цьому роздільна здатність селфікамери пристрою становить 5Мп. Операційна пам'ять дорівнює 4Гб, а внутрішня 64 або 128Гб.

У середині встановлені процесор Magic UI 4.0 та батарея з потужністю в 5 100 мегаампер за годину. Пристрій також працює на Android 10. Вартість базової моделі становить 215 доларів США.

Як повідомляв Укрінформ, південнокорейська компанія Samsung представила нову лінійку моніторів із високою роздільною здатністю.

Фото: gsmarena.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-