Apple переманила топ-дизайнера Tesla

Apple переманила топ-дизайнера Tesla

Укрінформ
Ендрю Кім залишив свою посаду старшого дизайнера в компанії Tesla та перейшов на роботу в компанію Apple.

Про це повідомляє The Verge.

"Ендрю Кім, дизайнер, який став відомим світу після зміни дизайну інтерфейсу Microsoft, залишив свою посаду старшого дизайнера в Tesla та приєднався до Apple", - йдеться у повідомленні.

Згідно з профілем Кіма у соцмережі LinkedIn, він почав працювати на новому робочому місці в грудні цього року. При цьому його сторінка в Instagram підтверджує, що перший день в Apple фахівця був минулого вівторка.

Як повідомляє The Verge, зміна місця роботи Кіма відновить чутки про те, що Apple знову планує працювати над розробкою власного автомобіля.

Кім став відомим завдяки зміні дизайну інтерфейсу Microsoft. Однак після трьох з половиною років у компанії він вирішив змінити місце роботи, перейшовши до Tesla, де допомагав з розробкою дизайну для автомобілів моделей Roadster 2, Semi, 3, S, X та Y.

Читайте також: Apple побудує в Техасі новий кампус за $1 мільярд

За різними повідомленнями, Apple роками виявляла інтерес до розробки автономних автомобілів, проте, за повідомленнями у ЗМІ, компанія ще 2016 розпустила команди спеціалістів, які працювали над фізичним апаратним забезпеченням автомобіля, аби зосередитися тільки на розробці програмного забезпечення для самокерування. З того часу тестові автомобілі Apple були звичайними автівками, на яких встановлювали нове ПЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-