Фейгін назвав адресу, куди можна писати Сущенку

Фейгін назвав адресу, куди можна писати Сущенку

Політв’язні
Укрінформ
Листи і листівки незаконно засудженому в РФ журналісту Укрінформу Роману Сущенку тепер можна надсилати за новою адресою.

Про це в інтерв'ю Укрінформу повідомив громадський захисник Марк Фейгін.

"Хочу підкреслити, що Роман чекає на листи від своїх співвітчизників. Ось адреса, за якою йому можна писати: Сущенко Роману Владимировичу ФКУ ИК-11 УФСИН России по Кировской обл., деревня Утробино, Кировская область, Россия 613043", - розповів він.

За словами Фейгіна, всі листи слід відправляти російською мовою, оскільки цензура в колонії їх не пропустить. Він зазначив, що книги і посилки йому надсилати не треба, оскільки у Сущенка встановлено ліміт на передачі - їх лише три на рік по 20 кг.

Як повідомлялося, 23 листопада Сущенко вперше після етапування в колонію в Кіровській області відвідав його адвокат, з яким їздив і громадський захисник журналіста Марк Фейгін.

Власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка з порушенням міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня 2016 року йому пред'явили звинувачення у шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ це спростували.

Читайте також: Сущенко сидить у сусідній камері з політв'язнем Виговським - захисник

Мосміськсуд 4 червня 2018 року засудив Сущенка до 12 років ув‘язнення у колонії суворого режиму, 12 вересня Верховний суд Росії визнав це рішення законним.

8 жовтня стало відомо про етапування Сущенка до місця відбування покарання. 7 листопада ФСВП Росії повідомила посольство України в Москві, що Сущенка етапували у ФКУ ДВК-11 УФСВП Росії по Кіровській області (місто Кірово-Чепецьк, село Утробіно).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-