Київська організація НСЖУ привітала Сущенка: Правда неодмінно переможе

Київська організація НСЖУ привітала Сущенка: Правда неодмінно переможе

Укрінформ
Київська організація Національної спілки журналістів України привітала з Днем народження журналіста Укрінформу Романа Сущенка, незаконно заарештованого в Росії.

Текст вітання є в розпорядженні Укрінформу.

"Київська організація Національної спілки журналістів України, членом якої  з 2007 року є Роман Сущенко, щиро вітає його з Днем народження. Роман Володимирович належить до талановитих, вдумливих, високопрофесійних журналістів, які своєю творчістю несуть світові добро, відстоюють справедливість, єднають людей, підтримують їх у нелегких життєвих випробуваннях", - зазначається у вітанні.

У Київській організації НСЖУ наголосили, що Сущенко мужньо переживає "незаслужене та інспіроване" випробування, яке випало на його долю, та висловили впевненість, що правда неодмінно переможе.

"Дорогий Романе Володимировичу, зичимо тобі міцного здоров'я, невичерпної сили духу і якнайшвидшого повернення із московської неволі в Україну, у рідну сім'ю, укрінформівський колектив, наше спілчанське коло, до улюбленої роботи", - йдеться також у вітанні.

Як відомо, у середу, 8 лютого, до дня народження власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка в Укрінформі відкрилася фотовиставка його робіт та картин.

Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві". Суд в Москві продовжив термін перебування під вартою до 30 квітня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-