Еліна Світоліна розповіла про свій перший «дорослий» матч за збірну України

Еліна Світоліна розповіла про свій перший «дорослий» матч за збірну України

Укрінформ
Перша «ракетка» України Еліна Світоліна розповіла про свій   перший матч за збірну України у Кубку Біллі Джин Кінг.

Як повідомляє BTU, українська тенісистка, яка у юному віці грала проти знаменитої американки  Серени Вільямс, зізналася, що у тому матчі вона «дійсно нічого не могла зробити», передає Укрінформ.

«Мій перший матч за збірну на дорослому рівні в Кубку Біллі Джин Кінг проти Серени Вільямс пройшов у Харкові 2012 року. Непоганий такий початок для юної дівчини. Це був той єдиний матч, у якому я дійсно нічого не могла зробити (Еліна Світоліна поступилася 1:6, 2:6. При.ред.). Але це досвід. Потім мені вдалося перемогти її якраз на Олімпіаді в Ріо. Тому поганих матчів немає, кожен залишає якийсь слід. Той поєдинок запам'ятався мені найбільше, бо Серена - легенда спорту, не тільки легенда тенісу. І ось спортсменка з такими досягненнями приїхала до Харкова. Тому це було неймовірно.

Ми тільки вчора з Лесею Цуренко згадували, як ми грали проти США та Австралії у Харкові. І як сумно, що зараз ми не можемо грати вдома. Дуже сумно зараз згадувати, як ми виступали... У Києві, Чорноморську... І не замислювалися навіть, що станеться війна і що ми не зможемо грати вдома перед нашими глядачами. Тому з цього боку згадувати ці матчі сумно. Але всі наші поєдинки в Україні були неймовірні. Я пам'ятаю підтримку, яку ми відчули в Харкові на матчі проти Австралії. Це був дуже крутий матч, організація була просто чудова. Цих домашніх поєдинків було небагато і тому вони запам'яталися», - розповіла Еліна Світоліна в інтерв'ю телеканалу Setanta Sports.

Читайте також: Відбулося жеребкування матчу Кубка Біллі Джин Кінг Україна – Румунія

Як повідомляв Укрінформ, матчеве протистояння Україна - Румунія у кваліфікації Кубка Біллі Джин Кінг, в якому, зокрема, візьме участь Світоліна, пройде 12–13 квітня у США.

Фото: btu.org.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-