Насібов: Олімпіада – це ті змагання, де я ще не сказав всі слова

Насібов: Олімпіада – це ті змагання, де я ще не сказав всі слова

Ексклюзив
Укрінформ
Український борець греко-римського стилю Парвіз Насібов розповів про враження від здобуття ліцензії на Олімпіаду-2024.

Він сказав про це у коментарі кореспонденту Укрінформ.

«Таке велике полегшення на душі, адже уже вдома. Головне завдання, яке було поставлене тренерами, і те завдання, яке я ставив перед собою виконане. Олімпіада – це ті змагання, де я ще не сказав усі слова. Зараз зі спокійною душею готуюсь до Олімпійський ігор-2024», - сказав Парвіз.

На думку борця, ліцензійний турнір в Азербайджані пройшов на найвищому рівні.

«Я етнічний азербайджанець, бо там я народився і жив до шести років. У мене там дуже багато друзів, родичів, там мої брати. Атмосфера, як і сам турнір, були на найвищому рівні. Дуже багато людей мене підтримувало: у мене там дуже багато фанатів. Було дуже приємно виграти саме там. Це такі емоції і відчуття, які важко передати словами», - пояснив Насібов.

Парвіз також зауважив, що планує покращити свій результат на паризьких Іграх.

«На перші свої Олімпійські ігри я їхав і не знав, чого чекати. Олімпіада в Парижі стане для мене другою в кар’єрі, тому я вже знаю, як підготуватись, і зроблю все можливе від себе, аби підготуватись і виступити краще, ніж в Токіо. Я став дорослішим, зокрема мудрішим. У мене змінився стиль боротьби. Крім того, я став краще мислити. Я вірю в себе, вірю у свій успіх. Сподіваюсь, що з Божою допомогою вдасться покращити свій результат і стати олімпійським чемпіоном. Чекаємо серпня і надіємося, що все вдасться», - підсумував Парвіз.

Читайте також: Лівач - про олімпійську ліцензію: Не могла повірити, що мені вдалося перемогти

Як повідомляв Укрінформ, збірна України з греко-римської боротьби здобула 2 ліцензії на ОІ-2024 – крім Парвіза Насібова, ліцензію виграв олімпійський чемпіон Жан Беленюк.

Фото: noc-ukr.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-