Шевченко поспілкувався з футболістами збірної U19, які вийшли на Євро-2024

Шевченко поспілкувався з футболістами збірної U19, які вийшли на Євро-2024

Укрінформ
У столичному Будинку футболу відбулася електронна конференція. 

Президент Федерації футболу Андрій Шевченко привітав гравців та тренерів юнацької збірної України U19, яка виборола право зіграти у фінальному турнірі першості чемпіонату Європи, який пройде у липні в Північній Ірландії, передає Укрінформ.

Головний тренер збірної U19 Дмитро Михайленко подякував Андрію Шевченку за те, що він знайшов можливість і особисто підтримав команду під час першого поєдинку елітраунду відбору у Північній Македонії.

«Дякую, що особисто привітали хлопців із перемогою (2:0) у тому матчі із господарями турніру. Що стосується наступних поєдинків, то якщо з Латвією ми й очікували на такий результат (3:0), то зі Швейцарією вийшов справжній фінал. Ця команда в попередньому раунді кваліфікації переграла італійців і шведів, продемонструвавши дуже гідний футбол. Але ми були упевнені у своїх силах і закономірно перемогли - 3:0. Пишаємося тим, що ми українці і що досягли такого успіху», - наголосив Дмитро Михайленко, звертаючися до Шевченка.

У свою чергу, президент УАФ сказав: «Я від себе особисто, від асоціації, усієї футбольної спільноти вітаю вас. Я був на вашому першому матчі, інші дивився повністю. Мені дуже подобається стиль, який ви демонструєте. Хлопці, ви - молодці! Я думаю, що для вас це дуже важливий крок у кар’єрі, і мені дуже приємно, що ви як команда показали дуже класний результат. Ви продемонстрували, що хочете грати в яскравий комбінаційний футбол, який відповідає сьогоднішньому світовому тренду.

Бажаю, щоб ви цю планку у вашій кар’єрі постійно піднімали і щоб ті амбіції, які у вас є, були реалізовані. Причому як особисті, так і командні. Хочу ще раз вам подякувати! Зараз для вас важливо дослуховуватися до порад тренерського штабу і добре підготуватися до фінального турніру. Зі свого боку обіцяю вам повну підтримку від Української асоціації футболу».

Читайте також: Збірна України U19 перемогла Швейцарію та вийшла на юніорське Євро з футболу

Фінальний турнір Євро-2024 проходитиме у  Північній Ірландії з 15-28 липня за участю восьми збірних. Жеребкування відбудеться 17 квітня в Белфасті. 

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-