Олімпійська збірна України з футболу програла у спарингу Японії

Олімпійська збірна України з футболу програла у спарингу Японії

Укрінформ
Футболісти олімпійської збірної України, які готуються до Ігор-2024 у Парижі, сьогодні зіграли спаринг проти команди Японії U23.

Матч на арені «Мікуні Ворлд Стедіум» японського міста Кітакюсю завершився з рахунком 2:0 на користь господарів поля, передає Укрінформ.  

М'ячі забили Кейн Сато (48-ма хвилина) та Сатоші Танака (76).  

Як повідомлялося, 20 березня Україна дізналася суперників на футбольному турнірі Олімпіади-2024. Підопічні Русланя Ротаня отримали опоненти по групі В Аргентину, Марокко та третю команду Азії. Свої матчі квартету «синьо-жовті» проведуть 24-го, 27-го і 30 липня.

Японькі футболісти олімпійської путивки ще не мають. Команда готується до Кубка Азії серед команд U23, де й пройде відбір до Парижа-2024.

Читайте також: Збірна України U19 обіграла однолітків із Латвії в елітраунді відбору на Євро-2024

Загалом в турнірі Олімпіади, який пройде з 24 липня по 10 серпня, візьмуть участь 16 збірних: Франція - як господар, три команди представлятимуть Європу (Україна, Іспанія, Ізраїль), три - Африку (Марокко, Єгипет, Малі), три - Азію (стануть відомі до 3 травня), дві - Південну Америку (Парагвай, Аргентина), дві - зону КОНКАКАФ (США, Домініканська Республіка), одна - Океанію (Нова Зеландія). До них також приєднається переможець плей-офф між четвертими командами Африки (Гвінея) та Азії.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-