Сьогодні олімпійська збірна України з футболу зіграє матч з Японією

Сьогодні олімпійська збірна України з футболу зіграє матч з Японією

Укрінформ
У понеділок, 25 березня, олімпійська збірна України, яка готується до ігор-2024 у Парижі, проведе спаринг проти команди Японії U23.

Матч розпочнеться у місті відбудеться у місті Кітакюсю, що у префектурі Фукуока, о 19.15 за місцевим часом (о 12.15 за київським), передає Укрінформ. 

«Ми розпочинаємо підготовку до Олімпійських ігор. Важливо підготуватися до них якомога якісніше. Тому гра зі збірною Японії дуже корисна. Наш суперник - дуже якісна команда. Ми переглядали її матчі. Ми вперше потрапили на Олімпійські ігри, й у нас ще немає досвіду виступів там. Для нашої країни це дуже важливо, але іще важливіше підготуватися до Ігор і добре себе показати», - зазначив головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань, у чиєму розпорядженні напередодні матчу перебувають 19 футболістів. 

Склад олімпійської збірної України: 

воротарі - Кирило Фесюн («Колос», Ковалівка), Георгій Єрмаков («Олександрія»);

захисники - Антон Боль («Зоря», Луганськ), Мар’ян Фарина («Металіст 1925», Харків), Роман Дідик («Рух», Львів), Максим Дячук («Динамо», Київ), Олександр Мартинюк («Олександрія»), Єгор Маценко («Шльонськ», Польща); 

Читайте також: «Оболонь» та «Шахтар» відкриють черговий тур футбольної Прем'єр Ліги України

півзахисники - Ельдар Кулієв («Зіра», Азербайджан), Іван Желізко («Лехія», Польща), Артем Кулаковський, Кирило Сігеєв, Денис Шостак, Артем Шулянський (усі - «Олександрія»), Олександр Назаренко («Полісся», Житомир), Олексій Сич, Олег Федор (обидва - «Рух», Львів), Олексій Кащук («Шахтар», Донецьк);

нападник - Микола Кухаревич («Свонсі», Вельс).

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-