Міжнародний шаховий турнір зібрав кошти для бійців тероборони

Міжнародний шаховий турнір зібрав кошти для бійців тероборони

Фото
Укрінформ
У Винниках Львівської області відбувся міжнародний благодійний турнір «Меморіал воїнів-шахістів» пам’яті українських Героїв, які загинули на фронті або зникли безвісти.

Учасниками турніру стали 250 спортсменів з України та інших країн Європи, передає Укрінформ із посиланням на допис Львівської ОВА у Телеграмі.

«У Винниках відбувся «Меморіал воїнів-шахістів». Міжнародний благодійний шаховий турнір присвятили пам’яті Героїв російсько-української війни, які загинули на фронті, зникли безвісти. Тут зустрілися понад 250 учасників. Серед них – титуловані гросмейстери, початківці, військовослужбовці, діти із 21 області України та 5 країн Європи: Чехії, Польщі, Ісландії, Словенії та Естонії», - йдеться у повідомленні.

Загалом шахісти зіграли вісім турів швидких шахів.

«Усі турнірні внески, а також кошти із благодійного аукціону передали військовим 125-ї бригади Сил ТрО», - поінформували у Львівській ОВА.

Зазначається, що переможець змагань у чоловічій категорії Мартин Кравців свою грошову винагороду у 20 тисяч гривень також передав на потреби Збройних сил України.

Читайте також: У церкві Капітолія зібрали кошти на медичні потреби українських воїнів

Як повідомляв Укрінформ, український ультрамарафонець організував у Парижі благодійний забіг «Біжу за Україну».

Фото: Львівська ОВА, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-