Олімпійська збірна України з футболу готується до матчу з Японією

Олімпійська збірна України з футболу готується до матчу з Японією

Укрінформ
У понеділок, 25 березня, олімпійська збірна України, яка готується до ігор-2024 у Парижі, проведе спаринг проти команди Японії U23.

Наша команда після чотириденного збору в угорському Сегеді здійснила добову подорож на острів Кюсю, до міста Кітакюсю, що в префектурі Фукуока, передає Укрінформ. 

На жаль, до Японії полетіли не всі - на одному із тренувань травмував коліно захисник «Карпат» Андрій Булеза, тож у розпорядженні Руслана Ротаня залишилося 19 виконавців.

Розмістилася наша делегація в Rihga Royal Hotel Kokurа, на суботу й неділю заплановані теоретичні заняття та тренування. 

Матч Японія (U23) - Україна (U23) відбудеться 25 березня на Kitakyushu Stadium і розпочнеться о 19.15 за місцевим часом (о 12.15 за київським).

Склад олімпійської збірної України

воротарі - Кирило Фесюн («Колос», Ковалівка), Георгій Єрмаков («Олександрія»);

захисники - Антон Боль («Зоря», Луганськ), Мар’ян Фарина («Металіст 1925», Харків), Роман Дідик («Рух», Львів), Максим Дячук («Динамо», Київ), Олександр Мартинюк («Олександрія»), Єгор Маценко («Шльонськ», Польща); 

Читайте також: Ротань: Група нам випала сильна. Утім, на Олімпіаді слабких команд не буває

півзахисники - Ельдар Кулієв («Зіра», Азербайджан), Іван Желізко («Лехія», Польща), Артем Кулаковський, Кирило Сігеєв, Денис Шостак, Артем Шулянський (усі - «Олександрія»), Олександр Назаренко («Полісся», Житомир), Олексій Сич, Олег Федор (обидва - «Рух», Львів), Олексій Кащук («Шахтар», Донецьк);

нападник - Микола Кухаревич («Свонсі», Вельс).

Фото: rihga.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-