Брикіна на Кузнєцов виграли заліки Кубка Європи з лижної акробатики

Брикіна на Кузнєцов виграли заліки Кубка Європи з лижної акробатики

Укрінформ
Українська збірна здобула 9 нагород у сезоні.

Ангеліна Брикіна та Максим Кузнєцов виграли загальні заліки серії Кубка Європи 2023/24 з лижної акробатики, повідомляє Ukraine Freestyle ski team, передає Укрінформ.

Для 19-річної Ангеліни Брикіної це дебютна перемога в загальному заліку Кубка Європи. За сезон Брикіна зібрала три нагороди – два «золота» та «срібло», також українка чотири рази фінішувала в топ-5.

У загальному заліку вона випередила найближчу переслідувачку, партнерку за збірною Оксану Яцюк, на 51 бал. В Оксани Яцюк на другій сходинці жіночого заліку — три бронзові медалі цього сезону та п'ять фінішів у топ-5. 

У Максима Кузнєцова — дві медалі в сезоні Кубка Європи «срібло» та «бронза», а також чотири фініші в топ-5. Його відрив від найближчого переслідувача в загальному заліку склав 27 очок. Кузнєцов вдруге виграє загальний залік Кубка Європи після тріумфу в сезоні 2020/21.

Ще один українець Ян Гаврюк посів четверту сходинку в чоловічому заліку, на заключному етапі Ян виграв свою першу медаль сезону — бронзового ґатунку. 

Читайте також: Збірна України здобула три нагороди на Кубку Європи з фристайлу

Як повідомляв Укрінформ, останній етап Кубка Європи з лижної акробатики сезону 2023/24 відбувся в італійському К'єза-ін Вальмаленко.

Фото: facebook.com/freestyleUkraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-