Є куди покращуватися - Володимир Бражко оцінив свій дебют за збірну України

Є куди покращуватися - Володимир Бражко оцінив свій дебют за збірну України

Укрінформ
Збірна України з футболу здобула у гостях вольову перемогу у півфіналі плей-офф відбору Євро-2024 над Боснією і Герцеговиною (2:1).

Гру загалом та свої дії оцінив дебютант нашої команди 22-річний опорний хавбек київського «Динамо» Володимир Бражко, передає Укрвнформ.

«Я готувався до дебюту, було чимало думок. Заспокоював себе, трішки хвилювався, але багато хлопців мене підтримали, головний тренер. Вийшов зі спокійною головою. Так, були помилки, але головне, що ми перемогли. Усі емоції залишив на полі. Усе віддав уболівальникам та команді. Намагався допомогти по максимуму, сподіваюся, що вийшло. Як оцінюю дебют? Нормально, але є куди покращуватися. 

У цьому матчі першу та другу зони ми проходили без проблем. А ось у третій зоні, коли доставляли м'яча вперед, не могли зробити якихось комбінацій та створити моменти. З цим була проблема. У другому таймі трішки перебудувалися, я почав сідати третім захисником для розіграшу. Зінченко та Судаков грали опорними півзахисниками, більше як інсайди. В них та у флангових захисників було більше простору. Потім мене вже змінили, грали у два нападники, створили моменти і двічі забили. Дуже радий, що ми виграли», - сказав Володимир.

Читайте також: Збірна України виступить у фіналі плей-офф Євро-2024, обігравши футболістів Боснії та Герцеговини

Як повідомляв Укрінформ, фінальний матч плей-офф відбору Євро Україна - Ісландія відбудеться 26 березня на стадіоні «Тарчинський Арена Вроцлав» у Вроцлаві і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-