Кубок світу з біатлону. Джима завершить сезон масстартом у Кенморі

Кубок світу з біатлону. Джима завершить сезон масстартом у Кенморі

Укрінформ
У Кенморі (Канада) у неділю, 17 березня, відбудуться заключні гонки останнього у сезоні дев'ятого етапу Кубка світу з біатлону.

Україну представлятиме Юлія Джима, яка під 21-м номером о 19.10 стартуватиме у масстарті на 12,5 км із чотирма вогневими рубежами, передає Укрінформ.

У чоловічому масстарті на 15 км о 23.20 зберігає шанси виступитити Дмитро Підручний, який поки п'ятий серед запасних до списку 30-ти учасників гонки.

Загальний залік Кубка світу-2023/24 у чоловіків достроково виграв норвежець Йоганнес-Тінгнес Бьо, який забезпечив собі п’ятий за шість останніх сезонів Великий кришталевий глобус.

За крок до загального успіху у жінок - італійка Ліза Віттоцці, яка на 61 очко випереджає норвежку Інгрід-Ландмарк Тандреволд. Місце в топ-10 масстарту гарантує апеннінці Глобус, навіть у разі можливої завтрашньої перемоги Тандреволд.

Читайте також: Україна виграла 20 медалей на чемпіонаті світу з парабіатлону у Канаді

Серед українців найкращі на Кубку світу-2023/24 - Дмитро Підручний (38-е місце) та Артем Прима (58) - у чоловіків; Юлія Джима (23), Анастасія Меркушина (35) та Ірина Петренко (41) - у жінок.

На фото: Юлія Джима (biathlon.com.ua).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-