Юнацька збірна України з хокею вирушить на збір до Канади

Юнацька збірна України з хокею вирушить на збір до Канади

Укрінформ
У рамках проєкту Hockey4Ukraine, ініційованого Федерацієї хокею України та спортивним коментатором TSN Гордом Міллером за підтримки Calgary Canucks, наша юнацька збірна U18 проведе навчально-тренувальний збір у Канаді.

Під час збору команда зіграє два благодійні товариські матчі проти команд Alberta U18 та All-Star Team. Тур стане одним із етапів підготовки до чемпіонату світу 2024 року у дивізіоні 1А, передає Укрінформ.

Матчі пройдуть у середу, 27 березня, в суботу, 30 березня, на аренах Ken Bracko Arena, Max Bell Center в Альберті. Ігри транслюватимуться у прямому ефірі на HNlive.ca. 

Проєкт  Hockey4Ukraine є частиною Hockey Can’t Stop під час якого минулого року студентська молодіжна національна збірна України з хокею провела серію товариських матчів з канадськими університетськими командами. 

Читайте також: Годинюк став віцепрезидентом ФХУ з питань розвитку збірних команд України

Усі виручені кошти зібрані під час матчів будуть направлені на організацію тренувального табору національної збірної U18 в Канаді та передані благодійному фонду «Українська хокейна мрія» для підтримки наймолодших українських хокеїстів.

Фото: fhu.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-